CM en Solidaris promoten Doktr-app
CM en de Socialistische Mutualiteiten – die voortaan als Solidaris door het leven gaan - zetten mee hun schouders onder Doktr, de videoconsultatie-app van Proximus. <
CM en de Socialistische Mutualiteiten – die voortaan als Solidaris door het leven gaan - zetten mee hun schouders onder Doktr, de videoconsultatie-app van Proximus. <
Moet u voor uw medisch herstel een beroep doen op een kinesist of een osteopaat? Dan draagt het ziekenfonds een deel van de kosten. U moet dan minder uit eigen zak betalen.
De Bond Moyson Oost- en West-Vlaanderen, De VoorZorg Antwerpen, De Voorzorg Limburg en het Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten veranderen op 1 juli 2022 van naam. Ze worden dan samen Solidaris.
Vergelijk en sluit aan bij het ziekenfonds dat echt bij u past. Zo weet u meteen welk ziekenfonds voor uw persoonlijke situatie de interessantste voordelen biedt.
Vergelijk nuKampt u met overgewicht en wil u daar iets aan doen? Bind dan samen met uw ziekenfonds de strijd tegen de kilo’s aan. Bijna alle mutualiteiten nemen een deel van de kosten van gespecialiseerde hulp op zich, al zijn er behoorlijk wat verschillen.
Sommige ziekenfondsen bieden hun leden meer voordelen dan andere of ze rekenen hen een kleinere bijdrage aan. Bent u daar gevoelig voor? Dan kunt u overwegen om te veranderen van mutualiteit. U hoeft daarbij zelfs niet in uw eigen regio te blijven.
Wil u dit jaar eindelijk werk maken van het stoppen met roken? Dan geeft de overheid u een financieel duwtje in de rug. Daarnaast kunt u ook bij heel wat ziekenfondsen een tussenkomst krijgen.
De Christelijke Mutualiteiten (CM) geven vanaf 1 januari 2022 ook een tegemoetkoming in de kosten van psychotherapie.
Helan, het ziekenfonds dat op 1 januari 2022 ontstaat uit de fusie van OZ en Partena Ziekenfonds, geeft voortaan ook een tegemoetkoming in de kosten van psychotherapie.
Heeft u een ziek kind? Dan kunt u via uw ziekenfonds een oppas regelen. Bij een aantal is die dienstverlening zelfs gratis, bij andere moet er een beperkt bedrag voor worden betaald. Voor chronisch zieke kinderen zijn er aparte regels.
Nu de winter stilaan om de hoek loert, kriebelt het voor veel Belgen om weer op de latten te staan. Nadat het skiseizoen vorig jaar vanwege de coronapandemie voor velen in het water was gevallen, weet niemand met zekerheid hoe het plaatje er in 2022 uit zal zien.
Veilig vrijen beschermt uw gezondheid en draagt bij tot uw gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor voorbehoedsmiddelen vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn nu gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen en hoe doorslaggevend is de keuze van uw mutualiteit?